Sztárok

Megvan a Szombat Esti Láz első sztárpárja

Idén az új szereplők mellett új szabályok is lesznek a Szombat Esti Lázban. Idén négy sztárpár és profi mentoraik mérik össze tudásukat a parketten. Heilig Gábor és Eszményi Viktória egymás ellen perdülnek táncra.

Megvan a Szombat Esti Láz első sztárpárja - fotóA házaspár számára furcsa megpróbáltatást jelent majd, hogy egymás ellen kell küzdeniük a Szombat Esti Láz legújabb szériájában, hiszen Heilig Gábor Südi Iringó oldalán, míg Eszményi Viktória Cseh-Szakáll Tibor párjaként mutatja meg tánctudását a parketten – írja a borsonline.

Kevesebb idő jut a felkészülésre

Gábornak ráadásul a felkészülésre is kevesebb ideje jut, hisz 10 napra Amerikába utazik a barátaival. “Táncolni ugyan szeretek, de hamar kiderült, hogy a legkevésbé sem tudok. Sokszor még az is nehezemre esik, hogy megjegyezzem az egymás után következő lépéseket. Irgalmatlan nehéz lesz. Mielőtt elvállaltam a felkérést, két-három napot gondolkodtam, hogy bírom-e fizikálisan, ­Miamiban pedig John Travolta áldását is kérem majd” – mesélte mosolyogva a zenész. Amellett, hogy ezúttal kizárólag sztárpárok szállnak versenybe, más újítást is bevezetett az RTL Klub. “Négy sztárpárt kértünk fel a versenyre, ők természetesen külön-külön, egy-egy profi táncossal lépnek majd fel. Mindenki végigtáncolja az összes műsort. Nincs kiesés, de minden fordulóban a zsűri eldönti, szerinte ki a legjobb. A végső győztest a nézők szavazzák meg” – mondta el a Borsnak Schiwert-Takács László, a műsor kreatív felelős szerkesztője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top