Sztárok

Való Világ 6.: Nem büntetik Charlotte-ot Simon miatt

VV Charlotte szabályt szegett – ám mivel a csatorna szerint ez önhibáján kívül történt, nem kap büntetést.

A Való Világ vasárnap esti párbajának legizgalmasabb pillanata egyértelműen az volt, amikor a játékból kizárt VV Simon – a biztonsági őröket kicselezve – átugrott a kordonon, s berohant a Megússza a büntetést VV Charlotte?párbajozó szerelméhez, VV Charlotte-hoz. Először jól megölelgették, megcsókolgatták egymást, majd pedig szépen komótosan elhelyezkedtek a két párbajozó számára kikészített fotelekben, hogy ott folytassák a diskurzust. Nekik biztosan nem szólt senki (elégszer), hogy mindez ellentétes a szabályokkal, ahogy – gondoljuk – arról sem, hogy élő adásban vannak. A romantikus majdnem eljegyzésnek végül Istenes “biztiboy” Bence vetett véget, aki – mivel a szép szó nem használt – a karjánál fogva tessékelte ki Simont, vissza a nézőtérre. A Való Világok történetében nem ez volt az első (és vélhetően nem is az utolsó) eset, hogy a pillanat hevében az adott játékos elfelejtette, melyik rendezvényen van.

 

A(z) “Szerinted büntetést érdemel VV Charlotte?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem.

A negyedik szériából megismert VV Éva a nézőtéren ülő szerelméhez, míg a VV5 finalistája, VV Csaba a családjához rohant oda a győztes párbajt követően – eme tettüket a műsor szerkesztői büntetéssel “jutalmazták”. A legrosszabbul egyébként talán Csaba járt, hiszen ő a műsor egész ideje alatt nem találkozhatott a szeretteivel, s nem is kaphatott tőlük üzenetet. S ha nem is önszántából, de VV Dorka párbajellenfele is szabályt szegett – kérdés, hogy vajon milyen következményeket von mindez maga után. Természetesen az RTL II sajtóosztályát is megkerestük, ahol a következő választ kaptuk: “Charlotte nem szegett szabályt, így semmilyen büntetésre nem kell számítania.”

Így történt az eset:

Megússza a büntetést VV Charlotte?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top