Sztárok

Kiakadt Schobert Norbi

Schobert Norbi azon háborodott fel, hogy néhány egyetemista fiatal egymillió aláírás összegyűjtésével szeretné elérni Brüsszelben, hogy Európában legalizálják a kannabisz fogyasztását.

Kiakadt Schobert NorbiGyakorta ad hangot nemtetszésének facebookos rajongói oldalán Schobert Norbi, amivel rendszerint már-már vérre menő vitákat generál követői között. Ezúttal azonban egy olyan témában fejtette ki a véleményét, amiben nagyrészt egyetértőkre talált. A napokban látott napvilágot az a hír, miszerint néhányan, ha összegyűlik a kellő létszámú aláírás, Brüsszelhez fordulnak, hogy legalizálják Európában a kannabiszszármazékok fogyasztását. A háromgyermekes sportembernél ez viszont kiverte a biztosítékot. “Ok. Legálisan szívhat a fiatalság. Az agy függő lesz, a test és a lélek renyhe. Az alvilág nem fog többet beetetni fűvel tiniket, hanem inkább heroinnal, kokainnal. Kétféle ember lesz: drogos és még drogosabb. Több bűnözés, mert a hernyó drágább. Én inkább a fogyasztást is büntetném két évvel, de enyhíthető, ha feldobja a beszerzést. Dominó felfelé!” – írta közösségi oldalán az Update atyja, akinek ezúttal rajongói nagy része is igazat adott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top