Sztárok

A Való Világ 6 új beköltözője ki nem állhatja Sebestyén Balázst

Az új lakó tökéletesen beleillik a VV6 játékába: VV Ádámnak nem érdekes, ellenben klisés elképzelései vannak arról, hogy mihez kezd a műsor után.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk: vasárnap este Gyúrós József feladta a ValóVilág 6 A ValóVilág új beköltözője gyűlöli Sebestyén Balázstjátékát, ezzel pedig egy világ dőlt össze a kondi-szoli hitvallást gyakorló emberekben. Az RTL Klub azonban nem szerette volna, ha az önmagát jó celebalanynak aposztrofáló Józsi miatt hamarabb vége szakadna a műsornak, ezért egy újabb  (kicsit sem meglepő) csavarral próbálták érdekesebbé tenni a tegnapi összefoglalót – egy új lakó beköltöztetésével. A játékosoknak három önjelölt celeb közül kellett eldönteniük, hogy kivel szeretnének majd együtt tusolni vagy jó nagyokat ordibálni, s végül úgy alakult, hogy VV Ádám lett a szerencsés kiválasztott. Aki esetleg nem látta a műsort, annak eláruljuk: nem vesztett sokat, Ádám pont olyan, mint az egyszeri statiszta A gyanú árnyékában című sorozatban – VV Zsolttal biztosan jól megértik majd egymást.

A favágás után új életcélja a celebség

A huszonhárom éves fiúról egyébként nem sokat (de szerintünk épp eleget) tudni: Ádám eddig favágóként kereste a kenyerét, a nyereményért akár még VV Vikivel is ágyba bújna (de csak maximum egyszer), és most jön a csattanó: celeb szeretne lenni. Micsoda fordulat, na, erre biztosan nem gondolt volna senki sem. Az adatlapja szerint utálja az önző és hazug embereket, valamint a hamarosan új vetélkedővel jelentkező Sebestyén Balázst – azt sajnos nem tudjuk, hogy a műsorvezetőt melyik kategóriába tartozik nála. Ádám testét roppant kreatív módon egy nonfiguratív tetoválás díszíti, a partikban pedig tucc-tucc zenékre csapatja – de az apai örömök elé néző Caramelt is szívesen hallgatja. “Nem adom magam oda akárkinek” – áll a kígyófóbiás Ádám adatlapján, aki ezek szerint nem fog minden lányt ráraboltatni a harcsájára. Ha jól sejtjük, ez valamiféle privilégium lehet, amit ki kell érdemelni – meglátjuk, ki lesz az a szerencsés villabeli csaj, akinek sikerül (Vikin túl, ugyebár…).

Hogy egy tízes skálán mennyire örültek a villalakók az új beköltözőnek? A videóból kiderül:



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top