Sztárok

“Érzelmi fogyatékos félbűnöző” – Puzsér beszólt Berkinek

Puzsér Róbertnál kiverte a biztosítékot, hogy Berki Krisztián – az Édes élet című sorozat szereplőjeként legalábbis – több tízmillió forintot költött el néhány óra alatt. Ezt a Celebflipper bloggere sem hagyhatta szó nélkül.

“Amíg a TV2 nem talál egy beszélő tyúkot, addig Berki Krisztián jogosan érezheti magát bebetonozva a csatorna esti műsorsávjába. A súlyosan érzelmi fogyatékos félbűnöző ezúttal azzal henceg a bulvárlapok címoldalain, hogy egy húszmilliós autóval meg egy tízmilliós órával “lepte meg magát”, ugyanis úgy döntött, hogy “megérdemel egy kis kényeztetést” – kezdi Puzsér Róbert kritikájában, amit saját Facebook-oldalán tett közzé. Az Édes élet című műsor szereplőjéről, Berki Krisztiánról fejti ki véleményét. A “sportoló-életművész” azzal vonta magára a megmondóember figyelmét, hogy 30 milliós napi költekezéséről mesélt.

“A televízió képernyőjén hergel egy olyan társadalmat, melynek tagjai százezerszám fuldokolnak az adósságban” – tajtékzik Puzsér, akinek véleményét a Celebflipper blogban olvashatjátok, az eredeti verziót kommentekkel együtt pedig  itt lehet megtekinteni.

Forrás: www.borsonline.hu

Forrás: www.borsonline.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top