Sztárok

Ő lehet a Szombat esti láz műsorvezetője

Bár még csak tegnap derült ki, hogy a Csillag Születik helyét a Szombat esti láz veszi át, a találgatások máris elkezdődtek.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter tegnap hivatalosan is megerősítette, hogy idén mégsem tűzik műsorra a Csillag Születiket. Pedig, már a műsorvezető személyét is sejteni lehetett, valamint a zsűri összetétele is megvolt. S bár a csillagok idén nem hullanak az égből, aggodalomra semmi ok, nem maradunk program nélkül, hamarosan indul ugyanis a Szombat esti láz.

Ördög Nóra állítólag egyedül vezeti majd a műsort

Bréking: ő vezetheti a SZEL-t

A műsor struktúráját tekintve információnk szerint sok változás lesz. Az egyik ilyen például a műsorvezető személye. Az RTL Klub folyosóján állítólag már most nyílt titok, hogy – mivel a CSISZ elmarad – Ördög Nóra ebben a műsorban tér vissza a szülési szabadságáról, ahogy az is, hogy a korábbi évekkel ellentétben a divatot teremtő Nóra ezúttal egyedül fogja ellátni a műsorvezetői feladatokat. Az értesüléseinkkel kapcsolatban – miszerint Ördög Nóra egyedül fogja vinni a show-t – természetesen az RTL Klub sajtóosztályát is megkerestük, ám ők egyelőre nem kívántak nyilatkozni

A Szombat esti láz tavaly hatalmas népszerűségnek örvendett, a versenyt pedig Vastag Csaba és táncpartnere, Mármarosi Tünde nyerte. Ti kit látnátok szívesen a műsor házigazdájaként, valamint versenyzőként?

Galériánkban megnézheted, kik voltak a 2013-as Szombat esti láz versenyzőpárosai:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top