Sztárok

Barátok közt és jótékonyság, erre vágynak a villalakók

A reality vége valami újnak a kezdete is egyben – gondolják a Való Világ szereplői, akiknek bizony konkrét elképzelésük van arról, hogy milyen élet vár rájuk a műsor után.

“80 nap alatt a Föld vidéki diszkók körül Willy Foggal”

Pénz, lakás, autó – Istenes Bencének és Lilunak köszönhetően aki nem akarja, az is tudja, hogy mi üti majd annak a markát, aki utolsóként hagyja el a luxusbörtönként emlegetett villát. Illetve: a megtisztelő “VV győztese” cím, amelyet ki így, ki úgy próbál meg felhasználni a későbbi boldogulásában. A legnagyobb kérdés az, hogy mit tervezhetnek azok a kiesett játékosok, akik nagy eséllyel nem vehetnek részt a “80 nap alatt a Föld vidéki diszkók körül Willy Foggal” forgatásán, azonban mégsem akarnak teljesen kimaradni a buliból? Erről faggattuk még a beköltözés előtt – igen, tudjuk, jó rég volt – a VV6 szereplőit, akik kivétel nélkül úgy gondolják: több van bennük annál, mintsem hogy egy VV előnévvel és némi tapasztalattal gazdagodjanak.

Jótékonyság – média 1:1

VV Charlotte a Barátok Köztben szerepelne
VV Charlotte a Barátok Köztben szerepelne

Az “Élet a VV után” képzeletbeli listát toronymagasan a jótékonykodás és a médiában való elhelyezkedés vezeti. VV Charlotte például beteg gyerekeken segítene, eközben pedig celebként, színésznőként vagy énekesnőként bontogatná a szárnyait. “Mindenképpen valami értéket szeretnék létrehozni. Nagy vágyam, hogy megtanuljak énekelni, de egy szerepnek is örülnék, mondjuk a Barátok köztben” – mesélte Charlotte, akiben biztosan a villatársai is meglátták a tehetséget, hiszen őt választották a villa színésznőjének. Hozzá hasonlóan az első kieső, Alexa is szívesen nyújtana segítő kezet a rászoruló embereknek. “Csak akkor kapsz, ha adsz is a világnak – ez a mottóm. Én mindig adok a hajléktalanoknak egy kis pénzt, vagy akár egy szendvicset. Az ismertségemet elsősorban nagy erejű adakozásra használnám fel” – magyarázta Alexa, akinek nem titkolt célja, hogy Ördög Nóra nyomdokaiba lépjen, s ő is műsorvezető legyen. Vele ellentétben a villa macsójának, Zsoltnak nincsenek ilyen jellegű álmai. “Az a fontos, hogy az egy-két hónapos ismert létemet tudjam hasznosítani a munka terén. Egy a lényeg, hogy legyen állásom” – mondta határozottan. A korábban Iza–Dorka-tengelyen ingázó fiú emellett haknizna is egy keveset, és gyerekeknek tartana hangos felolvasást.

Iza még szuperebb modell akar lenni

Aurelio gyerekeken segítene
Aurelio gyerekeken segítene

VV – drog és álmok – Aurelio is gyerekeken segítene, annyi különbséggel, hogy ő nem kórházakat látogatna, hanem – a nyeremény vagy a haknikon kapott pénz egy részéből – orvosi készülékeket venne. A szupermodell definícióját tökéletesen körbeíró Iza is szinte bárkit pártfogolna, ha úgy van (és a Mizu óta tudjuk, hogy általában úgy van), számára azonban mindez csak másodlagos szempont. “Remélem így sokkal több munkám lesz – így is sok van, de sikeresebb akarok lenni. És szupermodell” – vetítette előre a terveit. S hogy mihez kezdhet az, akinek esetleg nincs kedve kikötni a Jótékonyság & Média képzeletbeli szigetén? – erre a valóságshow-ból kizárt játékostól, Simontól kaptuk meg a választ. “Ha kijövök, harcot indítok a Facebook-közösség ellen, megpróbálom elfogadtatni a társadalommal az egyszemöldökű embereket (mint amilyen én is vagyok), és kirobbantom a harmadik világháborút” – fogalmazta meg elképzeléseit a csodabogár akkor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top