Sztárok

Soha nem látott dolgot tett II. Erzsébet – galéria

Katalin hercegné puszival köszöntötte Helena Bonhem Cartert, II. Erzsébet pedig meghajolt Helen Mirren előtt. Hollywood nagyágyúi a Buckingham Palotában jártak.

Vicces jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik meghívást kaptak a Buchkingam Palotában rendezett ünnepségre. II. Erzsébet hatvan éve patronálja London egyik legrégebbi drámaiskoláját, a kerek évforduló alkalmából pedig több hollywoodi sztár is meghívást kapott a királyi udvarba. Így Helen Mirren is, akinek 2006-ban aranyszobrocskát hozott II. Erzsébet karaktere A királynő című filmben. Bár az uralkodó és a színésznő nem először találkoztak egymással, valószínűleg ez sikerült a legviccesebbre. Az esemény egyik fotósa ugyanis éppen azt a pillanatot kapta el, amikor a királynő mintha éppen fejet hajtana az Oscar-díjas színésznő előtt, aki pedig “dorgálóan” rászólna: “nana, ez az én feladatom”. II. Erzsébet egyébként az este folyamán mindenkivel nagyon közvetlen és barátságos volt, többször viccelődött, és nagyokat kacagott vendégeivel együtt.

Soha nem látott dolgot tett II. Erzsébet - galéria

Helen Mirren egyébként nemcsak a királynővel került mulatságos szituációba, az ismét divatbakizó Katalin hercegnével is viccelődött a színésznővel. “Hallottam, hogy a férjem tegnap lenagyizta” – utalt nevetve a hétvégén megrendezett BAFTA-gálára Vilmos herceg hites asszonya, ahol férje adta át Mirrennek a díját. Az este másik szokatlan pillanata pedig az volt, amikor Katalin hercegné óriási mosollyal a száján nemcsak a protokoll szerinti kézfogással, de két puszival is köszöntötte Helena Bonhem Cartert. Meg kell állapítani, a királyi család egyre lazább.

Soha nem látott dolgot tett II. Erzsébet - galéria

A Royal Academy of Dramatic Arts londoni drámaiskola hatvan éves patronálásának tiszteletére rendezett ünnepségen készült képgalériánkat itt végiglapozhatod!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top