Sztárok

Hivatalosan is lefújták a Csillag Születik indulását

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója hivatalosan is megerősítette, hogy a tervekkel ellentétben mégsem tűzik műsorra tavasszal a Csillag Születik legújabb évadát. Helyette a sztárok ropják majd a csatornán.

Hetek óta reklámozza a csatorna, hogy hamarosan újra izgulhatunk a kis csillagokért. Már a műsorvezető személye körül is megkezdődött a találgatás, sokan tudni vélték, Ördög Nóra ebben a műsorban tér vissza egyéves szülési szabadságáról, sőt a zsűri összetétele is megvolt már. Ma reggel azonban már arról pletykáltak, nem volt elég érdeklődő a műsorra, ezért elmarad a Csillag Születik tavaszi debütálása. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója most megerősítette: valóban lefújták a tehetségkutatót. Kolosi azzal érvelt, hogy a jelentkezők alapján a műsor nem lett volna elég színvonalas, ezért döntöttek amellett, hogy inkább a közkedvelt sztártáncversenyt, a Szombat Esti Lázat tűzik műsorra tavasztól, ősszel pedig ismét keresik az önjelölt énekesekben az X-Faktort. Emellett a programigazgató még azt is elárulta a hvg.hu-nak, hogy nem érzik kínosnak az ügyet, sokkal kínosabb lett volna, ha ilyen körülmények között indítják el a műsort.

Csillag Születik nem, de Szombat Esti Láz lesz az RTL Klubon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top