Sztárok

Bottal pózol Király L. Norbert – fotó

Az énekes nyakmerevítőben, begipszelt kézzel és bottal látható a közösségi oldalára felkerült fényképen.

Bottal jár Király L. Norbert - fotóBár az X-Faktor felfedezettje jelenleg – a zátonyra futott házasságának köszönhetően – nem az élete eddigi legboldogabb időszakát éli, Norbi szerencsére nem vesztette el teljesen a humorérzéket. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a fotó, amelyik a minap került fel a közösségi oldalára. Az ominózus fényképen a korábban munkáját feladó Norbi nyakmerevítőben, begipszelt kézzel, valamint a bottal a kezében pózol. Aggodalomra azonban semmi ok, Király L. Norbit ugyanis nem érte baleset, csupán egy tréfáról van szó. “Tegnap este nem valentinoztam… én a farsangot tartottam meg” – írta a képhez Norbi. Az énekes a jelek szerint kezdi magát túltenni a házassága megromlása okozta hangulatingadozásain, ezt bizonyítja, hogy szomorkodás helyett inkább egy kis poénkodással üti el az idejét.

Volt, aki tréfát űzött az egészségi állapotából

Fotó: Király L. Norbi Facebook-oldala
Fotó: Király L. Norbi Facebook-oldala

A képhez egyébként számtalan komment érkezett, ebből egy ütötte meg igazán a szemünket – na, nem azért, mert annyira vicces lett volna, épp ellenkezőleg. “Sajnos a kép valódi. Tegnap Norbival fakutyázni voltunk a Balatonon, ahol elesett a jégen! A 2-es és 3-as nyakcsigolyája elmozdult, a bal könyökéből levált egy darab és a bal lábát térdből amputálni kellett. Kalap csak azért van rajta, mert a fejét is beütötte (6-öltéssel van összevarrva ) ! Minden felajánlást szívesen veszünk, ami a gyógyulását elősegíti! ( Vadászok kíméljenek) Mindenki másnak privátban küldök számlaszámot!” – írta az egyik kommentelő, akinek mi képzeletben odaítéltük a fiktív szerkesztőségi Arany Málna díjunkat humor kategóriában. Értjük mi és szeretjük is a poént, de mindennek van egy határa. Mások egészségével viccelődni – na annak tényleg a “fele sem tréfa”, csak hogy egy, a témához illő kifejezéssel éljünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top