Sztárok

Mindenkit meglepett Csobot Adél – videó

Az énekesnő tőle kicsit sem megszokott videót tett közzé magáról a közösségi oldalán – a rajongói legnagyobb döbbenetére.

Az X-Faktor felfedezettje minden alkalmat megragad arra, hogy új oldalát mutassa meg a követőinek – nem történt másként most sem. A külsejét drasztikusan megváltoztató Csobot Adél tegnap este ugyanis egy különleges ajándékkal – egészen pontosan egy videóval – kedveskedett a rajongóinak. Ám mielőtt bárki azt gondolná, hogy Istenes Bence exbarátnője az ominózus felvételen ismét az énekesi tehetségét csillogtatja meg, eláruljuk: szó sincs ilyesmiről.

Énekel, szaval, műsort vezet

Műsorvezetőként is bontogatja a szárnyait
Műsorvezetőként is bontogatja a szárnyait

A műsorvezetővé avanzsált Csobot Adél ezúttal azt próbálta meg bebizonyítani a rajongóinak, hogy nemcsak az éneklésben, hanem a szavalásban is tehetséges. A közösségi oldalára felkerült felvétel láttán a rajongók igencsak meglepődtek, hiszen ez idáig leginkább Adél cserfes-bohókás, nem pedig komoly énjét ismerhették meg. Az online párkeresést elítélő énekesnő bejegyzése alá egyébként szép számmal érkeztek kommentek, s – egy-két kivételt leszámítva – mindenki elismerően nyilatkozott a tehetségéről. Az egyik kommentelő még azt is elárulta, hogy jelenleg kórházban fekszik, de biztos benne, hogy a hollywoodi sztárokat maga mögé utasító Csobot szavait hallgatva gyorsabban fog gyógyulni. Ez a kedves kis megjegyzés minden bizonnyal jólesik az énekesnőnek azután, hogy az utóbbi időben igencsak sok bántást kapott a BeleValóVilág műsorvezetése miatt.

Itt meghallgathatod, hogyan szaval József Attilát az énekesnő:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top