Sztárok

Ez lesz Katalin és Vilmos második gyermekének a neve

Egyre többször röppen fel a pletyka, hogy úton van Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke. Bár a hercegné még nem várandós, azt már most tudják, hogyan szeretnék elnevezni György herceg testvérét.

Ez lesz Katalin és Vilmos második gyermekének a neve A királyi udvar jól értesült hírnökei szerint, míg az iskolapadba újból visszaülő Vilmos nem bánná ha bővülne a család, addig felesége még várna egy újabb királyi csemete érkezésével. Azt azonban szinte már biztosra tudják, hogyan szeretnék elnevezni György herceg kistestvérét. A The Stir internetes oldal szerint mind a ketten remélik, hogy következő gyermekük lány lesz, és akkor nem is kérdés, hogy a tragikus körülmények között elhunyt Diana előtt tisztelegve, az ő nevét kapná a kislány. Hogy a királynőnek, akinek mostanában igyekszik Katalin a kedvében járni korábbi bakijai után, mi a véleménye a névválasztásról, egyelőre nem derült ki, az azonban biztos, hogy az emberek közül sokan gondolják úgy, amennyire megható a gesztus, egyben annyira vészjósló is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top