Sztárok

Így sanyargatja magát Szabó Zsófi – fotó

Egyes rajongók nagyon aggódnak a színésznőért, mert úgy gondolják: Zsófi túlságosan is kritikus önmagával szemben.

A Jóban Rosszban csinos színésznője a közösségi oldalán – képes formában – szorgosan dokumentálja mindennapjait, így aztán a szemfülesek néhány pillanat alatt megtudhatják, hogy Zsófi éppen kivel-merre jár, ahogy azt is, hogy kinek, minek a kedvéért volt nemrég hajlandó hatalmas áldozatot hozni, vagy hogy éppen mit reggelizett. Szabó Zsófiról mindenki jól tudja, hogy – bár nem volt ez mindig így – jó ideje az egészséges életmód híve, s ebben a szellemben próbálja meg élni az életét. Ezzel természetesen nincs is semmi probléma, ám egyesek úgy gondolják, hogy Zsófi túlzásba viszi a dolgokat – például azzal, hogy csupán néhány tojásfehérjét eszik reggeli gyanánt.

Zsófi egy ideje már nem diétázik

Fotó: Szabó Zsófi Instagram oldala
Fotó: Szabó Zsófi Instagram oldala

A nemrég menyasszonyi ruhában pózoló színésznő azonban nem ért egyet ezzel az aggodalommal.  “Elképzelhető, hogy egy-egy megosztásom alapján úgy tűnik, hogy sanyargatom magam, de ez valójában nincs így. Persze, volt idő, amikor szigorú, kemény diétát tartottam, de – ahogy egyébként mindig – akkor is odafigyeltem arra, hogy kellő tápanyaghoz jusson a szervezetem” – mondta a Nők Lapja Cafénak Zsófi, majd mindenkit megnyugtatott: nemcsak tojásfehérjét szokott reggelizni, gyakorta előfordul, hogy joghurt-müzli-friss gyümölcs trió kerül az asztalára.

Amíg sokan a színésznő korántsem kiadósnak mondható reggeli “menüit” kifogásolják, addig egyesek azt nem értik teljesen, hogy miért is jó az, ha az ember a “mindent megvonok magamtól, és folyamatosan edzem” felfogás szerint éli az életét. Természetesen erről is megkérdeztük Zsófit. “Fél éve nem mozoghattam a bokasérülésem miatt, most kezdtem újra az edzést – ha éppen nem forgatásra megyek, akkor sportolással kezdem a napom. Szerintem fontos, hogy az embernek legyen egyfajta rendszer az életében – mind a sportot, mind a táplálkozást tekintve -, ugyanis csak akkor van értelme az egésznek, ha az ember következetes, és egyiket sem hanyagolja el.” – magyarázta a szerepe szerint Száraz Dénessel verekedő színésznő, majd viccesen megjegyezte: olykor ő is elcsábul, ám úgy véli, hogy néhanapján belefér egy-egy bűnös falat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top