Sztárok

Visszaéltek Keresztes Ildikó és még több tucat színész nevével

Több színész és táncos szerződött a Rent 2014 című musicelre, hónapokig próbáltak, de még egy forintot sem kaptak – írja a Bors.

A Bors információi szerint a Rent című musicelt Molnár Szilárd rendezi, aki számos színész és énekest álmodott színpadra, olyanokat is, akik a mai napig nem hallottak a darabról. “Októberben folytak a meghallgatások, majd összeállt a társulat, és elkezdődtek a próbák. Megállapodásokat kötöttek velünk, próbapénzt ígértek, majd országos turnét. A Belvárosi Színházba tervezték a bemutatót, de jöttek a furcsaságok” – mondta Szerémy Dani, aki ugyancsak ingyen próbált egy nem létező premierre. A károsultak egy közösségi portálon oldalt is indítottak. “Eddig negyvenöt művész károsult, több mint két hónapot próbáltunk ingyen és feleslegesen. Se előadás, se próbapénz, se jogdíjak, csak csalás és hitegetés” – olvasható az oldalon.

A Bors úgy tudja, a társulat tagja volt egy ideig Tarány Tamás és Babicsek Bernát is, de Keresztes Ildikó neve is szerepelt az előadás plakátján, aki erről mit sem tudott. “Koldusok és királynők? Nem is hallottam erről. Mindenesetre nem ez az első eset, hogy csak utólag tudom meg, hol voltam” – mondta az X-Faktor egykori mentora. A darab rendezője, Molnár Szilárd nem tagadta, hogy rendőrségi eljárás folyik ellene.

Keresztes Ildikóról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top