Sztárok

Őrült pletykák Obama és Beyoncé kapcsolatáról

Obama és Beyoncé szeretők? Ezt állítja az a fotós, aki pár hete leleplezte François Hollande francia elnök titkos viszonyát. Akkor igaza volt a fotósnak! Most azonban...

A keddi francia újságok már megszellőztették Pascal Rostain fotós információját, és hozzátették, a sztori közlésére készülnek a nagy amerikai lapok is. A cikkek szerint az 52 éves Obama és a nála húsz évvel fiatalabb Beyoncé állítólagos kapcsolata barátságnak indult, a szupersztár fellépett az elnök 2009-es beiktatási ünnepségén, de énekelt Obama asszony 50. születésnapján is a múlt hónapban. A pletykás fotós szerint mára azonban a barátságból szerelem lett, és viszonyuk van. Részleteket nem tudni, de akik nyitottak arra, hogy a pletyka igaz, többségében annak a szóbeszédnek is hitelt adnak, hogy Obama és neje házassága válságba került. Beyoncé és férje, Jay Z házassága azonban eddig sziklaszilárdnak tűnt.

A Fehér Ház tagadta, hogy az elnöknek és a szupersztárnak intim kapcsolata lenne. Az persze tény, hogy Pascal Rostain nem tévedett a francia elnök titkos viszonyáról, de ez vajon elég ahhoz, hogy most is igaza legyen?

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top