Sztárok

Őt viszi párbajozni VV Dávid

A villa utolsó beköltözőjének fejében már jóval a kiválasztás előtt megszületett a döntés – az persze kérdés, hogy ez így is marad-e a kihívásig.

Vasárnap újabb (szintén történelmi) fordulóponthoz érkezett a ValóVilág hatodik szériájamegtörtént a második kiválasztás. A villalakók pedig úgy döntöttek, hogy laza Dávid az Őt viszi párbajozni VV Dávida személy, akivel a továbbiakban nem kívánnak együtt élni. Az eredmény kicsit sem meglepő, tudva azt, hogy az utolsó beköltöző néhány nappal ezelőtt felcsapta a taktikázás képzeletbeli nagy kódexét, és elhatározta, hogy meggyőzi a villabeli kis pajtásait, őt küldjék a harcba. Ennek köszönhetően az eddigi szériákban megszokott nagy megdöbbenések elmaradtak, a drámai pillanatok meg szabadnapot vettek ki. Dávid Dorkától, Krisztiántól, Aureliótol, Józsitól, Charlotte-tól valamint Teótól kapott jelet, s bár Mr. Laza a kiválasztás után próbált úgy tenni, mintha nagyon meg lenne lepődve, valójában előre tudta, hogy ő lesz a “befutó”.

Biztosra veszi a győzelmét

Elvégre utóbbi négyet ő maga kérte arra, hogy pakolják rá a jelüket. S, ahogy az, hogy ő kapja meg a zöld kendőt, úgy az is sejthető, hogy ki lesz majd a vasárnapi párbaj másik résztvevője: Dávid ezt ugyanis még a Őt viszi párbajozni VV Dávidkiválasztás előtt előrevetítette a nemrég igencsak kétértelmű kijelentést tevő Aureliónak. Mint mondta: azért akar párbajozni, hogy kivigye, s kint hagyja nagyszájú Vikit. Az persze egy másik kérdés, hogy – most, hogy megkapta a jeleket – továbbra is kitart-e az álláspontja mellett, vagy újabb taktikai lépésre szánja el magát. Mindenesetre egy dolog biztos: a párbaj végkimenetelébe a nézőknek is lesz “némi” beleszólásuk – még akkor is, ha a cuki Zsófira rástartoló srác már jó előre borítékolta a győzelmét. Meglátjuk, ki nevet a végén, de az eddigi szériákat megnézve kijelenthetjük, hogy ez a fajta “önfeláldozás” sosem vezetett jóra.

Galériánkban megnézheted hogyan sikerültek a ValóVilág 6 játékosainak erotikus naptárfotói:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top