Sztárok

Hatalmas fájdalmak gyötrik Kárász Róbertet

Óriási fájdalmakkal küzd Kárász Róbert, miközben hősiesen helytáll a Nagy Duett próbáin.

Viszontagságosabbak Kárász Róbert számára a Nagy Duett próbái annál, mint ahogyan sejteni Hatalmas fájdalmak gyötrik Kárász Róbertetlehetett, kiderült ugyanis, hogy a műsorvezető gerincsérvvel küzd. Egy rossz lépés, és akár meg is bénulhat a tévés – írja a Blikk.

Szereplésének az orvos nem örült, hiszen a tánc veszélyes is lehet számára, de végül abban állapodtak meg, hogy nem emel semmit, és nem tesz hirtelen mozdulatokat. Megállapodás közöttük továbbá, hogy ha azt érzi, hogy zsibbad a jobb lába és nem tudja mozgatni a jobb lábfejét, akkor 24 órán belül mentőt hív.

“Tíz éve szenvedek a gerincsérvemmel, de nem sokkal azután, hogy igent mondtam a műsorra, sajnos rosszabbodott az állapotom, kifakadt a sérv, amely a jobboldali ideggyököt  nyomja. Így a jobb lábamban folyamatos a fájdalom, ez alaposan korlátozza a mozgásom” – mondta állapotáról a tévés, aki természetesen különösen figyel a próbák során.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top