Sztárok

Testvéréért küzd Király Viktor

Király Linda nem jutott tovább A Dal középdöntőjébe, ezért Király Viktor a következő fordulóban őérte is küzd majd.

Testvéréért küzd Király ViktorKirály Linda produkcióját hosszan méltatta a zsűri, az énekesnő dala mégsem jutott tovább az Eurovízió hazai középdöntőjébe. A műsor előtt testvére, Király Viktor, aki még az első elődöntőben lett továbbjutó, videóüzenetben kérte rajongóit arra, hogy szavazzanak testvérére. Sajnos azonban mégsem bizonyultak elegendőnek az elért pontok és szavazatok.

Közösségi oldalán tette közzé a történtekről vallomását Viktor. “Minden elfogultság nélkül… Linda meg csapata világszínvonal volt! És tudjátok mit? Csiszár Jenőnek igaza volt. A Linda egy igazi sztár! Bárki bármit mond! Lehet szeretni vagy nem szeretni, de senki nem tudja elvenni tőle, amit tud! Én a mai napig tanulok tőle! Egy igazan kitartó, szorgalmas, tehetséges, figyelemreméltó ember. És én büszke vagyok rá! Én mindig fogok felnézni rá, ez soha nem fog megváltozni bennem! Ha engem kérdezel, neki kellett volna csont nélkül továbbjutni! Világ szeme előtt kijelentem hogy az én 40 pontomat nekiadom! Következő fordulón nulláról indulok, és miatta fogok harcolni! Szeretlek King Crew, hogy szavaztatok rá. És a Linda is köszöni! King Crew forever!” – osztotta meg rajongóival az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top