Sztárok

Király Linda és Pál Dénes A Dal mai fordulójában

A harmadik elődöntővel folytatódik szombat este az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenye, A Dal.

Az 59. Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének végső szakaszába jutott harminc dal előadói közül a harmadik elődöntőben is tíz lesz látható-hallható. A műsorban Radics Gigi Catch Me, a Fool Moon It Can’t Be Over, Gájer Bálint Elmaradt pillanatok, Knoll Gabi Sweet Memories, a New Level Empire The Last One, a BülBüls Minden mosoly, Király Linda Everything, a Honeybeast A legnagyobb hős, Pál Dénes Brave New World és a Mystery Gang Játssz még jazzgitár című dala hangzik el.

A Dal első, január 25-ei elődöntőjéből Király Viktor Running Out of Time, Marge Morning Light, Szabó Leslie Hogy segíthetnék?, Oláh Ibolya 1 percig sztár, a Group’N’Swing Retikül, illetve a Depresszió Csak a zene című száma jutott tovább. A február 1-jei második elődöntőből pedig Kállay-Saunders Running, Joni Waterfall, Bogi We All, Polyák Lilla Karcolás, a Muzikfabrik This Is My Life, illetve Dér Heni Ég veled című dala került a középdöntőbe. A három elődöntőből továbbjutó összesen 18 dal február 15-én és 16-án mérkőzik meg, a két középdöntőből pedig négy-négy jut a február 22-i döntőbe. A győztes dal a májusi koppenhágai nemzetközi megmérettetésen képviseli hazánkat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top