Sztárok

Tom Sizemore: “Hazudtam Bill Clinton és Liz Hurley viszonyáról!”

Hatalmas felzúdulást keltett Tom Sizemore vallomása, miszerint Bill Clinton és Liz Hurley évekig titkos viszonyt folytattak. A színész most ügyvédje oldalán, exkluzív interjúban ismerte be: hazudott.

Tom Sizermore: Hatalmas indulatokat váltott ki Tom Sizemore leleplező hangfelvétele, amit a RadarOnline hozott nyilvánosságra a szerda délután. Mint a Nők Lapja Café is megírta, a színész arról beszélt a felvételen, hogyan zsarolta ki tőle Bill Clinton Elizabeth Hurley modell-színésznő telefonszámát 1998-ban, nem sokkal a Monica Lewinsky-botrány kirobbanása után, és hogyan folytattak viszonyt Hillary Clinton háta mögött. Most azonban itt az újabb fordulat az ügyben.
Sizemore állítja, nem is járt a Fehér Házban

Sizemore ügyvédje oldalán adott exkluzív interjút a Huffingtonpost online felületén, ahol azt állította, hogy hazudott a viszonyról. “Nem igaz, amit mondtam. Soha nem jártam a Fehér Házban és soha nem találkoztam Bill Clintonnal. Nem tagadom, hogy én állítottam ezeket a dolgokat, de nem emlékszem rá egyáltalán. Nagyon régi felvétel, ráadásul egy olyan srác szavai hallhatóak rajta, aki drogok hatása alatt állt” – vallotta meg őszintén Sizemore, aki nyilvánosan elnézést kért mindenkitől. Hozzátette, kizártnak tartja, hogy egy egykori drogos fiatalember szavai bármilyen negatív hatással lennének a 2016-os elnökválasztáson ringbe szálló Hillary Clintonra.

Míg a Clinton család semmit sem reagált a vádakra,  Liz Hurley már tegnap Twitteres oldalán kifakadt. Ez az egész egy nevetséges pletyka Bill Clintonról és rólam. Totális hazugság. Az ügy innentől az ügyvédeimre tartozik – írta a színész egykori barátnője. 

Tom Sizemore Huffingtonpostnak adott interjúját eredeti nyelven itt visszanézheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top