Sztárok

Bréking! Liz Hurley-vel is megcsalta feleségét Bill Clinton

A RadarOnline-hoz juttatták el azokat a hangfelvételeket, amelyeken Tom Sizemore, színész azt állítja: Bill Clinton Elizabeth Hurley-vel is megcsalta feleségét, Hillaryt.

Bréking! Liz Hurley-vel csalta feleségét Bill ClintonAz Amerikai Egyesült Államok elnöki posztjáért 2016-ban ringbe szálló Hillary Clinton politikai karrierjét is kettétörheti az újabb szexbotrány, ami férje körül robbant ki. A RadarOnline-hoz eljuttatott, most nyilvánosságra hozott hangfelvételen ugyanis Tom Sizemore színész számol be arról, hogyan, milyen körülmények között kényszerítette őt Bill Clinton 1998-ban, nem sokkal a Monica Lewinsky-botrány után, hogy hozza össze őt Elizabeth Hurley-vel.

Clinton megzsarolta Sizemore-t

„Sétáltunk, és Clinton megkérdezte, igaz-e, hogy négy évig viszonyom volt Lizzel, és hogy még mindig találkozgatunk-e” – kezdte a színész a felvételen, aki szintén az idő tájt folytatott viszonyt Hurley-vel, amikor ő még Hugh Grant barátnője volt. Bár Sizemore állítása szerint vonakodott megadni a nő telefonszámát, Clinton állítólag kizsarolta tőle. „Add meg, te bolond kis fajankó, én vagyok az Amerikai Egyesült Államok elnöke, úgyhogy jobb, ha nem ellenkezel velem. Add meg azt az átkozott számot” – ripakodott rá Clinton Sizemore elmondása szerint, aki állítja ezek után magánrepülőt küldött a színésznő házához, aki négy napig el sem hagyta az elnök hálószobáját.

Tom Sizemore
Tom Sizemore

Míg ők szeretkeztek, felesége a szomszéd szobában aludt

A hangfelvételen Sizemore arról is beszámol, hogy a férje hűtlensége miatt ekkorra már sokat szenvedett first lady a saját hálószobájában aludt, míg Clinton és Hurley az elnöki hálóban henteregtek – erről maga Elizabeth Hurley mesélt neki. Hurley és Clinton szenvedélyes viszonya egy évig tartott, egymásba is szerettek, majd az egykori szexéhes elnök dobta őt egy fiatal, 19 éves színésznő miatt.

Elizabeth Hurley sajtósa elismerte a színésznő viszonyát Tom Sizemore-ral, azonban a Clintonnal való kapcsolatot, habár egyáltalán nem utasította el határozottan, mégis cáfolta. A színésznőt 2010-ben egyébként azért hagyta el akkori férje, Arun Nayar, mert Hurley állítólag megcsalta őt Shayne Warne ausztrál krikettjátékossal.

Az angol nyelvű, teljes hangfelvételt itt hallgathatjátok meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top