Sztárok

Miley Cyrus utálja a gyerekeket

Óriási hibát követett el Miley Cyrus. Az énekesnő egy interjúban mesélt arról, mi az oka annak, hogy nem érdeklik a követői.

Miley Cyrus nagy ívben tesz a rajongóiraAhol Miley Cyrus megjelenik, ott a botrány garantált. Az énekesnő az utóbbi időben nem válogat az eszközök között, kis túlzással már szinte teljesen mindegy neki, hogy épp a megjelenésével vagy a viselkedésével veri ki a biztosítékot. A lényeg, hogy felhívja magára a figyelmet – mint például most, amikor is azt nyilatkozta, hogy utálja a gyerekeket. Bizony, azokat a gyerekeket, akik az egykori Disney-sztárt, a Hannah Montanaként befutott énekesnőt híressé tették.

Felháborodtak a rajongók

„Nem szeretem a gyerekeket. Annyira önzőek. Sokszor hallom, ahogy a szüleikkel beszélnék, és tudod, olyankor legszívesebben odamennék, és adnék nekik egy hatalmas taslit” – nyilatkozta a W magazine újságírójának a nemrég Madonnával összegabalyodó énekesnő. Miley emellett arról is beszélt, hogy már mindent elért, amit akart, éppen ezért teljesen hidegen hagyja, ha a rajongói ezek után esetleg nem veszik meg majd az albumát. „Van pénzem, van házam, és vannak kutyáim, akiket szeretek. Semmi másra nincs szükségem” – magyarázta a nézőpontját a fenékrázás nagyasszonya. Nyilatkozta óriási felháborodást keltett a rajongói körében – talán nem véletlenül. Mindenesetre, meglátjuk, hogy a villantókirálynő néhány év elteltével is így gondolkodik-e minderről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top