Sztárok

Közellenség lett Csobot Adél

Kommentelők és egykori villalakók támadják a legnagyobb közösségi oldalon az énekesnőt.
A BeleValóVilág műsorvezetői: Béci és AdélForrás: Csobot Adél hivatalos Facebook-oldala
A BeleValóVilág műsorvezetői: Béci és Adél

A nemrég új frizurára váltó Csobot Adélt már a 2013-as X-Faktor idején is számtalan kritika érte amiatt, hogy ő – és nem pedig egy régi motoros – lett a tehetségkutató háttérműsorának egyik műsorvezetője, ám ezek a támadások eltörpülnek azokhoz képest, amelyeket most kap a BeleValóVilág vezetése kapcsán. Ki a teljesítményét, ki a hozzáértését, ki pedig a személyiségét kritizálja a legnagyobb közösségi oldalon – a civil emberek mellett egyébként néhány egykori villalakó is hangot adott a nemtetszésének.

„Adél nyilván megfelelő módon szakértheti a Való Világ című műsort, hiszen részese volt huzamosabb ideig. Igazából Béci helyett Mészáros János Eleket is betehették volna a Csillag Születikből. Az lett volna igazán pazar” – vélekedett a VV5 hisztikirálynője, Kinga. A szőkeség szerint egyébként VV Olivér lett volna a legmegfelelőbb ember erre a feladatra – az mondjuk jó kérdés, hogy Kinga akkor mégis miért vett részt a műsor castingján. S míg ő Csobot Adél hozzá nem értését, addig VV Éva azt nehezményezi, hogy őt meg bizony meg sem keresték. „Én még lehetőséget sem kaptam a régi botrányaim miatt, megértem, de közel 7 hónapja nem is iszom” – kelt a saját maga védelmére a nemrég jó útra tért botrányhősnő, akit emellett Adél – ahogyan ő fogalmazott – éneklős nyávogása idegesít.

S hogy mit gondol minderről maga az érintett? Ezt is megtudtuk: „Mindenkinek joga van a saját véleményéhez, ami persze engem nem feltétlenül érdekel. Egyedül az építő jellegű kritika érdekel, nem pedig az, hogy valaki hogyan tudja – már elnézést – ocsmány módon elmondani a véleményét” – zárta rövidre a témát Adél, hozzátéve: róla az X-Faktor óta leperegnek az ilyen jellegű bántások.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top