Sztárok

Elhunyt Philip Seymour Hoffman

Meghalt Philip Seymour Hoffman. Az amerikai színész-rendező holttestére New York-i lakásában találtak rá. Drogtúladagolásra gyanakszanak.

Elhunyt Philip Seymour HoffmanHelyi idő szerint vasárnap reggel, 46 éves korában elhunyt Philip Seymour Hoffman. Az Oscar-díjas amerikai színész-rendezőt lakásában találták meg, a halál pontos okát még vizsgálják, de a kábítószer-túladagolás tűnik a legvalószínűbbnek az amerikai sajtó szerint.
A színész évekkel ezelőtt már beszélt drog- és alkoholproblémáiról, többször is részt vett emiatt terápián. Rendőrség vizsgálja, hogy Hoffman egyedül volt-e a tragikus pillanatokban.

Legnagyobb sikere a Capote című portréfilm címszerepe volt: a Golden Globe legjobb férfi főszereplőnek járó díját és az Oscar-díjat is megkapta érte.
Az 1967-ben született színész ismertebb filmjei: Egy asszony illata, A nagy Lebowski, Patch Adams, A tehetséges Mr. Ripley, Majdnem híres, Éhezők viadala.

A színész-rendezőnek három gyermeke van barátnőjétől, Mimi O’Donnelltől: Cooper Alexander (2003), Tallulah (2006) és Willa (2008).
Lakása előtt sokan gyűltek össze, hogy emlékezzenek rá.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top