Sztárok

Fülledt videoklipben simul egymáshoz Shakira és Rihanna – videó

Közös, extradögös produkcióval rukkolt elő Rihanna és Shakira.

Összeállt egy közös dal erejéig Shakira és Rihanna. A Can’t Remember To Forget You című számhoz klip is készült, egy kicsit talán túl szexire sikeredett. Az túlfűtötten erotikus videóban, amíg Shakira énektudásán túl dob- és gitártehetségét is bemutatja, addig a sokszor részegen fetrengő Rihanna mellette vonaglik, miközben folyamatosan simogatják egymást.

A kolumbiai származású énekesnőnek egyébként van egy egyéves kisfia, Milan, így nem lenne meglepő, ha Shakira is Beyoncé sorsára jutna, akinek a Grammy-díjátadón előadott szexi produkciója és falatnyi ruhája kivágta a biztosítékot rajongói körében. „Este nyolckor a zeneimádó gyerekeimmel ültem le megnézni a Grammy-díjátadót Beyoncé produkciója miatt, ám a falatnyi ruhája egyáltalán nem volt gyerekeknek való. Milyen anya az ilyen?” – írta az egyik felháborodott anyuka a Grammy-díjátadó Twitter-oldalán Beyoncé produkciója láttán.

Hogy valóban túlzásba esett-e a két énekesnő, azt a klipjüket végignézve most te is eldöntheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top