Sztárok

Újra házasodik a monacói trónörökös

Tavaly augusztusban már megnősült Caroline hercegnő legidősebb gyermeke, Andrea Casirgahi, ám ő és felesége most egy második esküvőt is tartanak, ezúttal Svájcban, római katolikus szertartás szerint.

Újra házasodik a monacói trónörökösMivel II. Albert monacói uralkodónak nincsen gyermeke, az örökösödési sorban a nővére, Caroline hercegnő, illetve az ő idősebbik gyermeke, Andrea Casiraghi következik. Így Monaco gyakorlatilag trónörökösi esküvőre készül – újra.

A baba érkezése miatt elmaradt a templomi esküvő

Andrea és párja, Tatiana Santo Domingo tavaly tavasszal akartak összeházasodni, de kiderült, babájuk lesz, így a menyegzőt elhalasztották. Márciusban született meg a fiuk, Sacha, majd a monacói hercegi palotában augusztus végén végül egybekeltek. Akkor csak polgári szertartást tartottak, most azonban a római katolikus egyház papja előtt is kimondják a boldogító igent, mégpedig az előkelő és méregdrága svájci Gstaadban, a The Palace Hotelben.

Gstaad hosszú ideje a felső tízezer találkozóhelye: bentlakásos iskolájában, a Le Rosey Gstaadban olyanok tanultak, mint Andrea nagyapja, Rainier monacói herceg, I. János Károly spanyol király, II. Albert belga király, Vilmos luxemburgi trónörökös, Aga Khan, valamint a kenti herceg. Ott tanult Tatiana is. Oda jár síelni az európai arisztokrácia színe-java és a világ előkelősége, közülük sokan most is oda sereglenek, hogy részt vegyenek a január 31-től február 2-ig tartandó hercegi esküvőn.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top