Sztárok

Titokzatos nő lopta el Sarka Kata személyiségét – fotó

Hajdú Péter talált rá annak a feltehetőleg osztrák hölgynek a Facebook-profiljára, aki felesége képeit felhasználva Petra Führing néven Sarka Katának adja ki magát.
A(z) “Te kerültél már hasonló helyzetbe?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem, szerencsére még soha!

„Elképesztő! Egy bizonyos Petra Führing nevű osztrák nő a Facebookon Kata életét próbálja élni. Ellopja és posztolja feleségem és gyermekeim fotóit és úgy állítja be, mintha ő lenne Kata. Ennyire beteg vagy ennyire ostoba?!” – írta felháborodva rajongói oldalán Hajdú Péter, aki megdöbbenve tapasztalta, hogy felesége, Sarka Kata fotói köszönnek vissza az ismeretlen nő oldaláról. Az ismeretlen személyiségtolvaj nemcsak A Nagy Duettben hamarosan énekhangját megcsillogtató fiatalasszonyt ábrázoló képekkel élt vissza, de két gyermekükről, Noémiről és Dávidról is úgy tesz közzé fotókat, mintha a sajátjai lennének.

Hajdú Péter nyomozásba kezdett

A Frizbi műsorvezetője megpróbálta felvenni a kapcsolatot az illető hölggyel, akiről azóta kiderítette, hogy lehet, hogy nem is osztrák származású. „Az alábbi levelet írtam az állítólagos osztrák nőnek, aki használja a családom fotóit a facebook oldalán. Érdekes, hogy az összes képet január 18-án és 19-én posztolta, tagja egy magyar fb csoportnak és több magyar »követője« is van. Szóval, nem kizárt, hogy az illető magyar, csak osztráknak adja ki magát. A válaszából remélhetőleg ez is kiderül” – tette hozzá Hajdú, aki a levélben kérdőre vonta a Petra Führing néven regisztrált nőt, hogy magyarázza el, milyen jogon használja fel sajátjaként a felesége és gyermekei fotóit.

Az elmúlt időszakban igencsak megszaporodtak a hírességek nevével visszaélő, profiljaikat feltörő hackerek. Néhány hete Tolvai Reni kezei közül került ki rajongói oldala irányítása, ami miatt feljelentést is tett a rendőrségen, és Hódi Pamela nevében is létrehoztak több rajongói oldalt ismeretlenek. Azonban Weisz Fanni és Harsányi Levente is esett már facebookos csalók áldozatául. 

Titokzatos nő lopta el Sarka Kata személyiségét - fotó
Fotó: Hajdú Péter rajongói oldala
(a fotón a Petra Führing néven regisztrált nő Facebook-oldala látható)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top