Sztárok

Ő Détár Enikő új szerelme?

Bár Détár Enikő nem erősítette meg, a Blikk úgy tudja, egy 10 évvel fiatalabb férfi oldalán újra rátalált a boldogság a színésznőre.

A Blikk információi szerint Détár Enikő ismét boldog. „Nem akart otthon szomorkodni, nem akart befordulni. Tudja, sokan aggódtak érte, talán ez is közrejátszott, hogy a végleges szakítás után tudatosan döntött úgy, a barátai és szakemberek segítségével szépen lassan ledolgozza az elmúlt egy év eseményeit, és végre éli a saját életét. Nagyon szenvedélyes, érzelemmel teli nő, így egyértelmű volt, hogy nem marad sokáig egyedül, hiszen amellett, hogy legyeskednek is a férfiak körülötte, neki is szüksége van társra” – mondta a lapnak a színésznő egy közeli ismerőse.

„Bár Péter tíz évvel fiatalabb Encinél, ez nem okozhat problémát, hiszen mind a ketten felnőtt emberek… Ráadásul a kedvese tanárember, aki képes ezt a helyzetet értelmesen kezelni” – mondta a Blikknek egy informátor, Détár Enikő azonban nem nyilatkozott.

Détár Enikőről készült képgalériánkat, itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top