Sztárok

Összeállt Phil Collins és Adele

Közös szerzeményen dolgozik a két zenész.

Phil Collins, a rockzene veteránja közös dalon dolgozik napjaink egyik legnagyobb sztárjával, Adele-lel. Ezt a Genesis 62 éves egykori frontembere jelentette be egy amerikai tévéműsorban a hét végén. Egyelőre nem tudni, hogy a közös munkának van-e köze a 25 éves brit énekesnő készülő új albumához.

Collins, aki pár éve felhagyott a zenéléssel, csak annyit árult el az együttműködésről, hogy azt a két éve szült énekesnő kezdeményezte. „Dolgozni kezdtem Adele-lel. Kapcsolatba lépett velem, hogy együtt írjunk valamit” – árulta el. A veterán brit rockzenész – akinek a válása után mélyen a zsebébe kellett nyúlnia – elismerte, hogy nem sokat tud honfitársáról, de szereti a hangját és néhány dalszövegét is.

Az Oscar- és többszörös Grammy-díjas brit énekesnő új rekordot állított fel decemberben azzal, hogy elsőként az Egyesült Államokban több mint 3 millió példányt adott el online 21 című albumából. Phil Collins, aki több mint 100 millió szólóalbumot adott el, 2011 márciusában jelentette be visszavonulását a zenei élettől, hogy gyermekeinek szentelhesse magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top