Sztárok

Dömsödi Gábor úgy érzi, elérte Hajdú Péter bosszúja

Letiltották Dömsödi Gábor beszélgetését Joshi Bharattal – írja a Blikk.

Dömsödi Gábor úgy érzi, elérte Hajdú Péter bosszújaBár beharangozták, végül mégsem került adásba Dömsödi Gábor beszélgetése Joshi Bharattal a Fem3 csatornán. A Blikk információi szerint Dömsödi úgy gondolja, hogy ebben Hajdú keze van. „Gondoltam, hogy Hajdúnak nem fog tetszeni, amit leírtam róla, de hogy igaz a könyvem tartalma, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy – legalábbis eddig – nem perelt be. Tudtam, hogy így lesz, hiszen a leírtakat sokan tanúsíthatják…” – mondta Dömsödi, aki egykori barátját okolja, amiért a TV2-höz tartozó csatorna mégsem adta le a beszélgetést. „…a velem készült beszélgetés sem a beharangozott időpontban, sem később nem került adásba. Gyanítom, ehhez Péternek is lehetett némi köze…” – mondta.

Hajdú Péter nem kívánt nyilatkozni az ügyben, de a Fem3 elmondta: „A csatorna maga dönt arról, hogy a felvett anyag adásba kerül-e vagy sem, erre azonban sosem vállal kötelezettséget. Ebben a konkrét esetben nem kizárt, hogy Dömsödi Gáborral felvett beszélgetést a Fem3-on a jövőben láthatják a nézők.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top