Sztárok

Furcsa háromszög A Dal 2014 elődöntőjén

A Dal 2014 elődöntőjébe nemcsak Gájer Bálint került be szólódalával, hanem a Group'N'Swing együttes másik énekese, Mihályi Réka is. Sokakban felmerült a kérdés, vajon nem kelt-e feszültséget a zenekar életében, hogy gyakorlatilag vetélytársak lettek?
Íme, A Dal 2014 eddigi közönségkedvencei – videó

„Óriási élmény mindaz, ami most körülveszi az egész Group’N’Swing zenekart, hiszen nem kis teljesítmény 435 nevező közül bejutni a döntős 30 közé. A versenyszabályoknak megfelelően mind a tízen nem állhatunk színpadra, így hát Retikül című dalunkat a zenekar öt tagjával adom majd elő. A közönség igazi színpadi show-t láthat majd, ahol az öt fiú végre előtérbe kerül! Izgatottan várjuk a műsort, s kölcsönösen szorítunk egymásnak Bálinttal, hiszen egy csapat vagyunk!” – ecsetelte Mihályi Réka a Nők Lapja Cafénak.

Gájer Bálint tehát az Eurovíziós Dalverseny magyar elődöntőjén egyedül vívja meg harcait. „Az én szólódalom inkább popos hangvételű, Rékáé megőrizte a zenekarra jellemző swinges hangzást. Mi a színpadon is szoktunk évődni egymással, afféle macska-egér, férfi- női játszmát játszunk, de ez a show része. Sokan gondolták, hogy mi az életben is egy pár vagyunk, de nem. Réka párja Romhányi Áron a United együttesből, és mi bizonyíthatná jobban, hogy minden a legnagyobb rendben van köztünk, mint az, hogy mindkettőnk dalát Áron írta” – árulta el Gájer Bálint.

Mihályi Réka és a Grup’N’Swing január 25-én látható A Dal elődöntőjében, míg Gájer Bálint február 8-án küzd meg a zenerajongók voksaiért.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top