Sztárok

Bradley Cooper 12 ismeretlen oldala – videó

Elcsábította Carrie Bradshaw-t, szexivé varázsolta a jégkrémeket, tökéletesen beszél franciául, és Horvátországban nudizik. Így még biztosan nem láthattad a tíz Oscarra jelölt Amerikai botrány sztárját.

Beszél franciául

A világ egyik legszexibb pasija tökéletesen beszéli a világ egyik legszexibb nyelvét? Kérem, ez így már túl sok a jóból!

Tökéletesen utánoz más színészeket

Interjúit és tévés szerepléseit rendszeresen dobja fel azzal, hogy a kollégáit utánozza. Ebben a gyűjtésben többek között Robert De Niro, Owen Wilson és Christopher Walken esik neki áldozatul.

Jó tanuló volt

Mielőtt befutott, szorgalmasan tanulta a szakmát és előadásokra járt, ahol kérdezgette Sean Pennt, hallgatta Steven Spielberget, és ami a legviccesebb, későbbi szereplőtársát és példaképét, Robert De Niró-t is faggatta. Mindezt videón is megörökítették.

Még Carrie Bradshaw-t is elcsábította

Bár a randi balul sült el, az elején a csábítás sikeres volt. A dolog érdekessége, hogy Cooper ebben a Szex és New York-részben szerepelt először kamerák előtt, vagyis ez egyben a színész debütálását jelentette.

Ő is volt már túl a barátságon

Rögtön az első, 2001-ben készült filmjében, a Wet Hot American Summerben egy meleg szexjelenettel debütált a mozikban. Kezdőként még nem volt vesztenivalója.

Ő a reklámok új George Clooney-ja

Bradley Cooper jelenleg a Häagen-Dazs jégkrém reklámarca, és a kampányuk kísértetiesen emlékeztet George Clooney kávés reklámjaira. Vedd a világ egyik legszexisebb pasiját, tedd oda mellé a szép nőt, aki a pasi helyett inkább a pasinál lévő jégkrémet kívánja meg.

Már azelőtt szexivé varázsolta a jégkrémeket, mielőtt pénzt kapott érte

Íme egy forró kis részlet az Alias című sorozatból, ahol Jennifer Garnerrel fűzik egymást jégkrémevés közben.

A müzlievést is tökélyre fejlesztette

Egy igazi férfi így eszi a müzlit.

Neki aztán a lábában a bugi

A Napos oldal táncjelenetei óta tudjuk, hogy a vérében a ritmus. Egy jó pasi, aki még táncolni is tud = tökéletes pasi. Az Ellen-show-ban még azt is megmutatta, hogy egy tánctanár veszett el benne.

És ehhez még csak táncpartnernőre sincs szüksége…

…elég két másik csávó a konyhában.

Horvátországban kipróbálta a nudizmust

Nemrég ellátogatott egy horvátországi nudista tengerpartra, amiről egy kisfilmet is forgatott, és láthatóan zavarba jött a sok pucér test között. Az éj leple alatt már maga is kipróbálta az élményt, amit röviden így foglalt össze: „Soha többé nem viselek ruhát.”

Ryan Goslinggal együtt olyanok, mint két rosszalkodó kisgyerek

Ebben a közös interjúban épp a Túl a fenyvesen című filmjüket próbálják promózni, de láthatóan nehezükre esik komolynak maradni, így egyfolytában hülyéskednek, és láthatóan idegesíti őket, amikor a világ legjobb pasijainak titulálják őket, pedig…

 Még több hír Bradley Cooperről, itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top