Sztárok

Ez lesz Stohl András fiának a neve

Fiút hord a szíve alatt Stohl András kedvese, Ancsika. De vajon miért vannak vegyes érzelmek a színészben a születendő gyermekük nemét illetően? Most elárulta!

Stohl András jobban örülne egy kislánynakNéhány nappal ezelőtt számoltak be arról a lapok, hogy Stohl András negyvenhat évesen újra apa lesz. Pénteken este a képernyőre hamarosan visszatérő Stohl megtörte a csendet, s a Fókusz kamerái előtt mesélt az újabb baba érkezéséről. A színész a születendő gyermek neme és neve mellett többek között arról is beszélt, hogy milyen hatással van rá az a tény, hogy negyedjére is édesapa lesz. „Feszültebbé tett egy picit. Hazudnék, ha nem mondanám, hogy megint van bennem egy görcs. Van bennem egy pánik, hogy mi lesz: hogy fogjuk megoldani, hogy megyünk majd be szülni, meg úgy általában a megélhetéssel” – magyarázta Stohl.

A színész – bár ezt nem sokszor hangoztatta – kedvese, Ancsika szerint titkon mindig vágyott egy fiú gyermekre. Az egyelőre nem házasodó Stohl, akinek a vágya most végre valóra válik, azonban azt mondja: lehet, jobb lett volna, ha kislánya születik. „Tartok attól, hogy a három lányomban ott legyen az az érzés, hogy na itt van most apa vágya, és akkor itt lesz apa szeme fénye, a trónörökös. A másik pedig az, hogy amikor én nagyon szerettem volna kisfiút, akkor szerettem volna egy olyan viszonyt a fiammal, ami inkább baráti” – mesélte Stohl, aki azt szeretné, ha ő lenne a fia, a kis Stohl Andris legjobb barátja.

Kíváncsi vagy, hogy kik voltak a tavalyi év sztárbabái? Galériánkból megtudhatod:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top