Sztárok

Vele osztja meg problémáit Hajdú Péter – fotók

Van, hogy borsot törnek az orrunk alá, de mégis örülünk nekik. Nincsenek ezzel másként a celebek sem. Schobert Norbiéknál, Szabó Zsófinál, Bíró Icánál, Bódi Sylvinél és Debreczeni Zitánál is családtagnak számítanak kis kedvenceik.

Schobert Norbi és Szultán
A Schobert család oszlopos tagjának számít a 12 éves vadászkutya, Szultán. Rengeteg fotón  szerepel együtt az énekelni egyáltalán nem tudó fitneszguruval és Rubint Rékával. Norbiéknak köszönhetően Szulinak nemcsak a boldog pillanatait követhetjük, drámájának is részesei lehettünk, amikor megműtötték.

Celebek házi kedvencei  - fotók

 

Bíró Ica és Tama
Bíró Ica a nyáron vesztette el imádott kutyusát, Yodát, és a gyász után egy újabb Yorkshire terriert választott társául. Ica mindenhova magával cipeli kis kedvencét. A fotón is jól látható, hogy nagy a szerelem az egykori Metál Lady és Tama között.

Celebek házi kedvencei  - fotók

Hajdú Péter és társa
A minap Hajdú Péter is megosztott egy fotót kedvencéről. „Mindent megbeszéltünk:)” – írta a Frizbi műsorvezetője közösségi oldalán a kép alá, ahogy az ölében feküdt kutyusa.

Celebek házi kedvencei  - fotók

 

Szabó Zsófi és Gyémánt
Szabó Zsófi rengeteg képet oszt meg közösségi oldalán Gyémánt nevű kutyájáról, aki nagyon hiányzott neki, amíg Svájcban telelt. De amióta Zsófi visszatért, ismét elválaszthatatlan társak szeretett agarával.

Celebek házi kedvencei  - fotók

 

Debreczeni Zita, Aston és Martin
Debreczeni Zitának nem is egy, hanem két kiskutyája is van, Aston és Martin. A két kis fehér szőrgombócot is rengeteg fotón láthattuk már Debreczeni Zita oldalán, akiket a modell szemmel láthatóan imád.

Celebek házi kedvencei  - fotók

Bódi Sylvi és Zsombi
A sok kutyás gazdi után, kicsit kakukktojásnak számít a szörfoktatónak állt Bódi Sylvi macskája, Zsombi, aki akárcsak egy kutyus, hűséges társként támogatja gazdiját.

Celebek házi kedvencei  - fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top