Sztárok

Danics Dóra elárulta, kit visz az álomútra

Danics Dóra elárulta, ki az, aki elkíséri majd őt az X-Faktor során nyert álomutazásra.

Danics Dóra elárulta, kit visz az álomútraA rajongók egy része szerint a nyereményként kapott mexikói álomútra Danics Dórának Krasznai Tündét kellene magával vinnie, hiszen a lányok támogatták egymást, így sokat köszönhet Dóra Tündének abban, hogy győzött. Tünde a Blikk kérdésére azt mondta, megtisztelőnek érzi, hogy így gondolják a rajongók.

Dóra ugyan elismerte, sokat köszönhet Tündének, és most is jó barátai egymásnak, mégis más fogja őt elkísérni az utazásra. „Maximálisan egyetértek a rajongókkal abban, hogy sokat köszönhetek Tündének. A műsor alatt és azóta is jó barátságot ápolunk egymással, a versenyben az utolsó percekig egymás támaszai voltunk. Rengeteget gondolkodtam azon, miként legyen, Tündével is beszélgettünk már, de elsősorban a közös munkáról. Azt azonban meg kell érte­niük a rajongóknak is, hogy a lehető legtöbbet az életemben édesanyámnak köszönhetem, így őt szeretném elvinni magammal Mexikóba” – árulta el az X-Faktor győztese.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top