Sztárok

Nem mindennapi esküvőre készül Kozsó – galéria

"Bekötik a fejét" Kozsónak, aki rendhagyó esküvőre készül.

A szomorú szamuráj és kedvese, Keira három év együttjárás után úgy döntöttek, összekötik életüket. A nagy nap megszervezését Kozsó vállalta magára, aki mindent a legnagyobb titokban készít elő, még menyasszonyát sem avatja be a részletekbe. „Itt azért lesznek a nap minden egyes percében olyan meglepetések Keira részére, amikre soha az életben nem gondolt volna” – mondta a Reflektornak a korábban még Lady Gagát is beperlő szamuráj. A hajtincses énekes annyit azonban elárult, hogy a tengerentúlon tartják meg a menyegzőt, és a nászutat extra hosszúra tervezik.

Az újdonsült nagypapának és párjának az esküvő előtt azonban még sort kell kerítenie az eljegyzésre is. Szerelmüket nem hagyományos jegygyűrűvel, hanem életre szóló tetoválással pecsételik meg. Csak nehogy úgy járjanak, mint Berki Krisztián. Ő az ujjára tetováltatta egykori szerelmének nevét, aztán kénytelen volt eltüntetni, miután vége szakadt a kapcsolatnak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top