Sztárok

Szabó Zsófi újra összejött főnökével?

Bár Szabó Zsófi és Nagy Tamás nem erősítette meg, a Bors információi szerint ismét egy párt alkotnak.

Még tavaly nyáron derült ki, hogy Szabó Zsófi és Nagy Tamás egy párt alkot, de kapcsolatuknak októberben vége szakadt. A Bors információi szerint úgy tűnik, ismét egymásra találtak, erre több jel is utal. A színésznő közösségi oldalán osztott meg egy fotót még január 3-án, amin egy festői táj látható. A napilap szerint Zsófi a képet főnöke budai teraszáról készítette, hétfőn pedig egy újabb árulkodó bejegyzést tett közzé: „Jó reggelt! Induljon a nap! Jöjjön, aminek jönnie kell! Ez egy tavalyi kép a legkeményebb időszakból, ami ma folytatódik. Istennek hála: nem egyedül. Kizárok mindent magam körül, csak a szeretteimre és a munkámra koncentrálok. Újra EGYÜTT. Jóban Rosszban” – írta Szabó Zsófi.

A Bors szerint nemcsak Zsófi oldala sokatmondó, hanem Nagy Tamás nyilatkozata is, aki egy interjúban jelenidőben beszélt kapcsolatáról a színésznővel. Sem Szabó Zsófi, sem pedig Nagy Tamás nem kívánt többet mondani kapcsolatukról, de nem is cáfolták a Bors és a Blikk értesülését.

Szabó Zsófiról és Nagy Tamás Grandéról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top