Sztárok

Nótár Mary nem ért egyet Radics Gigivel

Radics Gigi nem énekelne mulatós zenét, Nótár Mary szerint pedig ez az egyik legnehezebb műfaj.

Radics Gigi elutasítja a dáridózást. Az énekesnő nem akar ítélkezni a mulatós zene fölött, de ő a komolyabb stílust kedveli – írja a Bors. „Én egészen más zenei ízléssel nevelkedtem. Emlékszem, apukám még a salgótarjáni presszóban is Michael Jacksont játszott, nem pedig lakodalmas nótákat. Számomra a mulatós zene, az Steve Wonder és a hozzá hasonló nagy klasszikusok. Én ebben a zenei kultúrkörben találtam meg önmagam. Nem ítélkezem a lakodalmas zene felett, de nem is érdekel” – mondta Radics Gigi.

Nótár Mary viszont más véleményen van. „Annak ellenére, hogy én inkább a latin-pop-diszkó és világzene műfaját képviselem, a mulatóst tartom az egyik legbonyolultabb előadásmódnak a szakmában. Csak azok tudnak igazán jól nótákat előadni, akik a popzenében is jeleskednek. Üzenem Giginek, hogy próbálja ki, és rájön, nem is olyan könnyű ez a műfaj” – mondta Nótár Mary.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top