Sztárok

Egymásnak ugrottak Dukai Regina rajongói

Meglepő port kavart Dukai Regina oldalán egy bikinis fotó.

Dukai Regina a párjával vakációzik, folyamatosan látja el rajongóit közösségi oldalán a legfrissebb képekkel kettejükről, magáról és legújabb ruhakölteményeiről. Egyik fotóján azonban mindössze a bikinifelsője látszik, pontosabban egy hangsúlyos dekoltázs: ez verte ki a biztosítékot.

facebook.com
Forrás: facebook.com

„Abszolút nem rosszindulatból, de mégis mi értelme van egy olyan képet feltölteni magadról, amin semmi más nem látszik, csak a melled? Nagyon szép az új VS bikinifelsőd, de komolyan, ilyenkor kicsit elgondolkodom, hogy valóban egy 30 éves nő oldalát követem, vagy egy 15 évesét? Hmm” – áll az egyik hozzászólásban, melyre nemcsak a modell reagált, hanem persze rajongók is.

„En olyan szivesen vagyok »15 eves«! Ha lenne instagramod akkor tudnad mi ertelme az ilyen kepeknek. hmmmmmmm :)) ” – intézte el egyszerűen a választ Regina.

Egy rajongó viszont felháborodva kommentálta a korábbi támadást: „Mert 30 éves korukban a nők már ne hordjanak bikinit, ne mutassák a mellüket, akkor sem ha csinos. 30 évesen fogják vissza magukat a Facebookon, a buliban, a munkahelyen, és próbáljanak tökéletesen elvegyülni. 30 évesen már ne imádják a divatot, se magukat, vegyenek hosszú szoknyát és gerincet kímélő cipőt, esetleg hízzanak is pár kilót, mert akkor már úgyis mindegy ugye. Mi a jó isten értelme van az ilyen hozzászólásoknak??? Lehet valaki 15 évesen is begyepesedett, és lehet 50 évesen is örök fiatal, a szó legjobb értelmében. Hogy jön az érettséghez egy k…a bikinifelső, ami mellesleg még baromi jól is néz ki” – hangzik a felháborodott replika.

A kritikával élő felhasználó viszont a példamutatással magyarázza véleményét. „Belegondoltam, hogy több, mint 130 ezer követőd van, amiből gyanítom, hogy 100 ezer minimum 15 éves (vagy még annál is fiatalabb) tini, akiknek ez a követendő példa sajnos, hogy félmeztelen fotókat osszanak meg magukról az interneten, mert a Dukai Regi is azt csinálja. Gondolj bele egy kicsit magad is, mekkora felelősséggel jár ez számodra… Tudom, hogy szoktál főzni, sportolni stb., abban kövessenek téged a rajongóid, ne az internetes meztelenkedésben” – fejti ki, miért is osztotta meg nemtetszését a kitett fényképről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top