Sztárok

Szó sincs szakításról! Jennifer Aniston Mexikóban tölti a szilvesztert vőlegényével – galéria

Hol összeadják őket, hol a szakításukról cikkeznek a külföldi bulvárlapok. Lassan már tényleg nem telik el úgy nap, hogy ne írnának Jennifer Aniston és vőlegénye, Justin Theroux kapcsolatáról. A szerelmespár most újabb bizonyítékkal szolgált, hogy szó sincs szakításról.

Jennifer Anistonnál már hagyománynak számít, hogy Mexikó egyik kedvelt üdülőparadicsomában Cabóban tölti az ünnepeket barátaival – többek között Courtney Coxszal és Emily Blunttal –, ahova a nők milliói által irigyelt hajától nemrégiben megvált színésznő vőlegénye is velük tartott. Ezzel ismét bizonyították, a pletyka csak pletyka, szó sincs szakításról. A pár életében már megszokott, hogy hol gyereket beszélnek a Jóbarátok egykori sztárjának hasába, hol közelgő esküvőjük időpontját tudják biztosra a külföldi bulvárlapok, hol pedig kapcsolatuk zátonyra futásáról cikkeznek. A legfrissebb képek azonban éppen ennek az ellenkezőjét bizonyítják: Justin Theroux és Aniston szerelmesen bújnak össze, és sugdosnak egymás fülébe.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top