Sztárok

Jim szerint a világ: ők a szereplők igazi gyermekei

Vannak sorozatok, amiket nem lehet megunni. Ilyen a Jim szerint a világ, ami szerkesztőségünk nagy kedvence.

Jim és Cheryl a történet szerint 5 gyermek szülei, persze segítőjük is akad, az örökké cinikus Dana néni és a lúzerek királya, Andy bácsi. Minket az érdekelt, hogy a valóságban milyen szülők a sorozat ászai!

Jim Belushi háromszor volt házas, és három gyerek született két feleségétől. Legidősebb fia, Robert, már 33 éves, és apjához hasonlóan ő is színészkedik. Még a Jim szerint a világ sorozat egyes részeiben is feltűnt, mint a jövőbeli Kyle. Legutóbb pedig az Így jártam anyátokkal sitcom részeiben láthatták a nézők az Egyesült Államokban. Robert két testvért is kapott, miután apja harmadszorra is megnősült. Belushi lánya, Jamison Bess, most 14 éves, kisebbik fia, Jared James pedig 11 éves, és Harrison Ford fiával focizik egy csapatban.

Megnézem
Összes kép (1)

A Melrose Place tette híressé, de a Jim szerint a világnak köszönhetően vált szerethetővé Courtney Thorne-Smith színésznő. A Jim feleségét alakító híresség 2008-ban adott életet egyetlen fiának, Jacob Emersonnak. Courtney terhességét a sorozatba is beleírták. Várandóssága alatt úgy nyilatkozott a People magazinnak, hogy ajándékként kapta az élettől ezt a gyermeket. „Egyáltalán nem gondoltam arra, hogy anyuka lehetek, leginkább a korom miatt” – mondta az akkor 40 éves Smith.

Megnézem
Összes kép (1)

Kimberly Williams-Paisley mint Dana néni kereste a hercegét a sorozatban. A valóságban Brad Paisley zenészhez ment feleségül, és két fiú gyermek édesanyja. Jasper ötéves lesz, Huck pedig hamarosan már hét. „Huck eltörte a kezét néhány hete. Amikor bementünk a kórházba, megkérdezték tőle a nevét az orvosok. Ő pedig az apja nevét mondta be. Mikor megkérdeztem tőle, hogy ezt miért csinálta, gyermeki rosszasággal csak annyit válaszolt: Tudod anya, így lehet, hogy jobban figyelnek majd rám…” – mesélte a People magazinnak a színésznő.

Megnézem
Összes kép (1)

Nem fogjátok elhinni, de Andy bácsi, vagyis Larry Joe Campbell az életben öt (!) gyermek édesapja. Campbell egy gimnáziumi tanárnőt vett feleségül, és összesen három lányuk és két fiuk született. Legkisebb gyermekük, Lydia most hatéves.

Jim szerint a világ: ők a szereplők igazi gyermekei

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top