Sztárok

Újabb vita Pikaliék között?

Pikali Gerda és férje között már a szilveszteréj miatt áll a bál, állítja egy ismerősük.

Áll a balhé Pikaliék közöttA gyerekek heti váltásban vannak Pikali Gerdánál, illetve férjénél, ahogyan az az elmúlt időszakban kialakult, most azonban ütközetbe futott a pár a szilveszteréjjel kapcsán, állítja a  Bors.

Mivel a szentestét Pikali férjénél ünnepelték a gyerekek, ezért naptár szerint indokolt is lenne a színésznő kérése, miszerint a szilvesztert töltsék nála. A beosztást a volt pár eddig rugalmasan kezelte, hiszen a karácsony következő napján már az édesanyjukhoz mentek. A család közeli barátja úgy tudja, a szilveszter leginkább azért problémás, mert Pikali fellépése a férj szerint állítólag nem ideális a gyerekek szilveszterezéséhez, a színésznő ennek ellenére is ragaszkodik az aznap éjszakához. „Annak ellenére köti az ebet a karóhoz, hogy aznap 15 és 19 órai kezdéssel is színpadra áll. Állítólag Géza szeret­te volna levenni a terhet Gerda válláról, de úgy tudom, hogy ez a gesztu­sa nem ért célt. Az anyjuk szerint a fiúk szeretnek a színházban lenni vele, így jól fogják érezni magukat. Géza azonban nem érti, hogy miért kellene általános iskolás fiainak szilveszter napján kétszer egymás után ugyanazt a darabot végignézniük, főleg úgy, hogy az anyukájuk vörös bestiaként, olykor hiányos öltözetben mutatkozik a színpadon” – magyarázta az ismerős. Azt egyelőre nem tudni, hogy mit mondanak az informátor állításáról az érintett szülők.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top