Sztárok

Komoly problémákkal küzd Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa szervezetére kihatottak magánéleti problémái.

Miután megromlott a házassága, Demcsák Zsuzsának az élete teljesen a feje tetejére állt. Egy hetilapnak arról mesélt, hogy problémái kihatottak szervezetére, sokáig aludni sem tudott – írja a Bors. „Fölborult az alvásrendem: hosszú hónapokig csak napi két-három órát tudtam aludni. A Mokka mellett számos kommunikációs tréninget tartok, és fordítok – az angol a második anyanyelvem. Délután négytől pedig mindig a gyerekekkel vagyok: versenyszerűen sportolnak, sakkoznak. A vacsora után, az altatásnál általában velük alszom el, de hamar felriadok, olyankor végzek el mindent, amit aznap még nem sikerült” – mondta Demcsák Zsuzsa.

Úgy érzi, életének egy nehéz szakasza lezárult, és ez szervezetére is jótékony hatással van. „Heti öt napot sportolok. Főleg röplabdázom és futok. Érzem, hogy sokat segített a rendszeres mozgás is. Megnyugodtam, lezártam egy nehéz időszakot. Most jól jön a kéthetes pihenő is, az ünnepek alatt igyekszem majd annyit aludni, amennyit csak tudok” – mondta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top