Sztárok

Kibékült Istenes Bence és Csobot Adél

A Blikk úgy tudja, egy buliban kibékült az X-Faktor műsorvezető párosa.

Kibékült Istenes Bence és Csobot AdélIstenes és Csobot az idei X-Faktor alatt többször is szakítottak és kibékültek. Végül szűkszavúan ugyan, de elárulták, hogy a kapcsolatuknak vége. A Blikk szerint azonban egy X-Faktor-finálé utáni stábbuliban folyamatosan csókolóztak, mintha korábbi problémáiknak már nyoma sem lenne. A hírrel kapcsolatban egyikük sem akart nyilatkozni.

„Az egyik énem az örökösen nyüzsgő, energiabomba tévés srác, aki hétvégenként a zenekarával járja az ország falunapjait, kolbászt eszik, sört iszik, és nem tudja eldönteni, melyik széplányt próbálja meg elcsábítani a sok közül. A másik énem pedig, képzeld el, amint felszínre kerül, teljességgel ellehetetleníti ezt az agglegényes idillt! Egyre inkább kirajzolódik előttem egy jövőkép, amikor is feleségem van és gyerekem, és meg kell mondanom, ezt látva tökéletes elégedettség tölt el. Egyre inkább erre gyúrok!” – nyilatkozta néhány hete Bence a Nők Lapja Cafénak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top