Sztárok

Éveket öregedett Rúzsa Magdi – fotó

Nagy meglepetést okozott közösségi oldalára feltöltött fotójával Rúzsa Magdi.

Legalább 25 évet öregedett Rúzsa Magdi – fotóA 28 éves énekesnő éveket öregített magán. A Pesti Színházban fut a több évadot is megért „Magdaléna Rúzsa” című előadás, ahol az énekesnő gyerekkoráról, jelenéről és jövőjéről is énekel. A nagy népszerűségnek örvendő műsor apropóján Magdi egy fotót is megosztott rajongóival közösségi oldalán. Ezen a fényképen az idősebb Rúzsa  Magdi látható, akinek a kép alapján nincs mitől félnie, nagyon jól áll neki az idő múlása. „Játszottam egy kicsit az idővel… hmmm érdekes. Nekem bejön az idősebb Magdicska! ( Ő volt Magdaléna első változata, gondoltam egy kis műhelytitkot elárulok.)” – írta Magdi a fotóhoz.

Ismét ítészként tér vissza

A 2006-ban Megasztárt nyert énekes nem fog unatkozni a következő évben sem, hiszen ismét fontos szerepet kapott a magyarországi Eurovíziós Dalfesztivál, a Dal című produkciójában, ahol zsűritagként dönt arról, hogy ki képviselje hazánkat 2014-ben Dániában. 2007-ben maga is kijutott az akkor Helsinkiben megrendezett fesztiválra, ahol a döntőben a kilencedik helyen végzett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top