Sztárok

Szexis ruhában pózol Liptai Claudia – fotó

Liptai Claudia ismét megvillantotta tökéletes alakját.

Liptai Claudia közösségi oldalára töltött fel egy fotót, ahol Till Attilával látható. A műsorvezetőnő egy dögös, sokat sejtető fekete ruhában pózol, ami kihangsúlyozza tökéletes alakját. A páros most egy fotózás apropójából állt össze, de hamarosan ismét együtt dolgoznak, aminek Claudia nagyon örül. „Úgy örültem, hogy megint Tillával lehettem. Már hiányzik! De februárban visszakapom, mert indul a Nagy Duett!” – írta a fénykép mellé Liptai, aki már a Sztárban sztár döntőjén is csak úgy tündökölt, egy szexi, talpig piros csipkeruhában.

Nemcsak megjelenésével, de munkájában is sikert sikerre halmoz. Ő lesz ismét a Nagy Duett egyik műsorvezetője, visszatért a TV2 Jóban Rosszban sorozatába, emellett pedig színházban is játszik. Korábban úgy nyilatkozott, hogy próbál egyensúlyt teremteni a magánélete és a munkája között. „Figyelek arra, hogy a magánélet és a munka aránya kiegyensúlyozott legyen… Törekszem arra, hogy Pankát minden reggel én vigyem az iskolába, délután pedig én hozzam el onnan. Szerencsés vagyok, mert olyan kollégákkal vagyok körülvéve, akik, amikor csak tehetik, figyelembe veszik ezeket a kéréseimet” – mondta Claudia.

Szexis ruhában pózol Liptai Claudia - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top