Sztárok

Rájuk kattintottunk a legtöbbször idén – Íme, 2013 legnézettebb YouTube-videói

Miley Cyrus a képzeletbeli dobogó két fokára is felléphetett idén a People magazin által összeállított legnézettebb YouTube-videók listáján.

A People magazin által összeállított, legnézettebb YouTube-videók listáján ugyanis a második helyre sikerült benyalnia magát faltörőgolyón vonaglós, kalapácsot nyalogatós klipjével. A selfie-hercegnő pedig úgy tűnik, nem tud leállni, hisz a dobogó legalsó fokán is ő végzett a We can’t stop című számával. Hogy ki végzett az első helyen, egyelőre maradjon titok, nézzük, kik birtokolják a lista további nyolc helyét az utolsótól az aranyérmesig.

10. Avicii – Wake me up
Idén sok autóstársamnak csalhattam mosolyt az arcára, hisz nyáron akárhányszor meghallottam ezt a dalt vezetés közben, biztos, hogy fennhangon üvöltve ráztam rá a fejem. Nem véletlenül landolt a lista tizedik helyén a Balaton Soundot is megjárt Avicii bulizós slágere.

 
9. Selena Gomez – Come & Get it
Fiatal és szexis nővé érett Justin Bieber egykori tiniszerelme. Az énekesnőnek jót tett a szakítás, és azóta többi kortársával ellentétben nem botrányaival, hanem tehetségével igyekszik felhívni magára a figyelmet. Cici- és popsivillantás helyett ő kizárólag énekhangjával kvalifikálta magát a kilencedik helyre. 

8. Naughty Boy feat. Sam Smith – La la la

A Bolíviában forgatott klip az Óz, a csodák csodája című klasszikus újragondolása. Cuki indián kisfiú indul nagy útra, amin fura barátai kísérik végig.

7. Rihanna feat. Mikky Ekko – Stay
Nem a legnagyobb költségvetésű klipek egyike, ám nem is a nagyzolás volt a szándék, inkább egy életérzés, érzelem átadása. A Chris Brownnal történt viharos kapcsolatának lezárásakor dobta ki Mikky Ekkóval közös dalát az énekesnő. „Nagyon érzelmes és személyes dal” – nyilatkozta róla a botrányos évet záró Riri.

6. Robin Thicke feat. T. I. & Pharrell – Blurred lines
Tagadhatatlanul az idei év egyik legfülbemászóbb slágere és legvitatottabb klipje. Sokan a félmeztelen modellek miatt szexistának kiáltották ki a készítőket, hiszen szerintük ezzel a női nem semmibevételét közvetítik. „Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a rendező úgy rendezte a klipet, hogy mi magabiztosnak, viccesnek és egy kissé szarkasztikusnak tűnjünk. Figyelmen kívül hagyjuk a srácokat, és nagyon öntudatosak vagyunk” – nyilatkozta egy magazinnak a klipben szereplő egyik modell, Emily Ratajkowsky a támadások hatására.

5. Pink feat. Nate Russ – Just give me a reason
A duettek éve volt az idei. Pink ezúttal a Fun zenekar frontemberével énekelte ki bánatát. Az énekesnőtől már megszokhattuk, hogy házassága se veled, se nélküled jellegét önti dalba. Most sem történt ez másképp, a közös duettrészeket a férjével, Carey Harttal felvett videórészletek szakítják meg.

 

4. Katy Perry – Roar
Csodás színek, fülbemászó dallam. Nem a kedvencem, de Katy, amióta berobbant lányokat csókolgatós dalával, visszavett, és inkább a családok felé fordult dalaival. Igazi családbarát nóta lett a Roar is, amiben Perry kiasszony dzsungellányként hódítja meg a vadvilágot.

3. Miley Cyrus – We can’t stop
Míg a tinik kedvence, addig a szülők igazi rémálma Miley Cyrus, aki nem éppen példamutató magatartásáról híresült el. Természetesen ebből a videoklipből sem hiányozhat a Cyrus által kisajátított twerkingelés, egymás fenekének paskolása és a megbotránkoztatás, ami több, mint háromszázmillió kattintást hozott az énekesnőnek.

 

2. Miley Cyrus – Wrecking Ball
Az egyetlen, aki duplázni tudott a People által összeállított listán, és aki több előadót is megihletett nótájával. Ha nem nézzük a klipet, akkor a dalra még azt is mondhatjuk, hogy egészen jól sikerült, ám Miley meztelenül vonaglása és kalapács nyalogatása nekem nem jön be, ellenben azzal a négyszázmillió rajongóval, aki megnézte. Alulmaradtam.

1. PSY – Gentleman
Saját rekordját még így sem döntötte meg, ám a maga hatszázmilliós (!!!) kattintásával így is abszolút csúcstartó a dél-koreai énekes. Az egyslágeresnek hitt PSY karrierje talán a Gangman style-ra hajazó Gentleman után tényleg a csúcsára ér, és végleg abbahagyja a zenélést. Legalábbis reméljük.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top