Sztárok

Bozsek Márk: “eszem ágában sincs otthagyni a Barátok köztöt”

Bozsek Márk önként búcsúzott az X-Faktortól, és bár néhányan nem értették döntését, ő nem bánta meg.
Ez történt még szombaton!
Ők a döntősök! Kiesett Krasznai Tünde
Tóth Gabi sokadik új frizurája – galéria
Kiderült, hogy kié Danics Dóra szexi ruhája – fotó

Talán még sosem láttuk annyira boldognak és felszabadultnak Bozsek Márkot, mint a szombati adásban, amikor a ByTheWay csapattal közösen lépett színpadra. Így aztán adta magát a kérdés: vajon mi az oka felhőtlen örömének? „Megcsináltam! Megcsináltuk a srácokkal! Borzasztóan örülök, és tudod miért? Mert most végre megtudták az emberek, hogy milyen vagyok valójában; hogy milyen az a Bozsek Márk, aki nem betojva lép a színpadra, és aki nem stresszeli túl a produkciót, aki egyszerűen csak élvezi, és szereti azt, amit csinál” – lelkendezett nekünk a Barátok közt szereplője csillogó szemekkel.

Márk ez után gyorsan még azt is hozzátette, hogy ő nem feladta a versenyt, hanem elhagyta a műsort. „A kettő között óriási különbség van” – mondta. Amikor arról kérdeztem, hogy tényleg búcsúzni akar a népszerű sorozattól is, Márk határozottan válaszolt: „Eszem ágában sincs otthagyni a Barátok köztöt. Imádom a munkámat, a kollégáimat – miért tenném? Való igaz, hogy a sorozat producerével, Kalamár Tamással már beszélgettem arról, hogy a későbbiekben esetleg külföldön is szerencsét próbálok. A későbbiekben! – de hogy ez a pillanat mikor jön el, három vagy mondjuk négy év múlva, azt senki sem tudhatja előre. Én magam sem.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top