Sztárok

Így reagált a vádakra Sebestyén Balázs

Egy napilap címlapon közölte, hogy Sebestyén Balázs fogházba kerülhet. Balázs a csütörtök esti Fókuszban mondta el, mi is történt vele valójában.

A megjelent cikk állításával szemben, nem gyorshajtás miatt büntették meg a műsorvezetőt, de az tény, hogy a csekket nem fizette be, így figyelmetlenségével bajba sodorta magát. „Lejárt a műszakim, és én elfelejtettem meghosszabbítani, ezért megbüntettek. Ez a büntetés aztán jogerőre emelkedett, utána tulajdonképpen elfelejtettem befizetni, és mire megkaptam a papírt, hogy már nem tudok fizetni, addigra ezt már elzárásra módosították” – mondta Sebestyén Balázs, aki azt is elárulta, hogy azóta befizette a büntetést, és nem fog börtönbe vonulni. „Nyilván sokan bánják, hogy nem, de egy elfelejtett, lejárt műszaki engedélyből van most ekkora herce-hurca. Nincs gyorshajtás. Próbálok nem gyorsan menni” – zárta le Balázs.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top