Sztárok

Ismét hozta régi formáját Katalin hercegné

Katalin és Vilmos herceg is részt vett a királyi család legfontosabb és legfényűzőbb fogadásán, ahol fontos feladatot kaptak II. Erzsébet brit királynőtől.

Ismét hozta régi formáját Katalin hercegnéA Buckingham palotában az év legfényűzőbb estjét tartották kedd este. Esküvőjük óta Vilmos herceg és Katalin hercegné először vettek részt ilyen rangos fogadáson, ahol fontos szerepet is kaptak – írja a Daily Mail. A fogadás alatt II. Erzsébet 172 ország küldöttjével találkozott, ezért a királynő felkérte az uralkodócsalád tagjait, hogy segítsenek neki üdvözölni a méltóságokat. Az eseményen kötelező volt a fejdísz, így Katalin Margit hercegnő gyémántokkal és gyöngyökkel díszített tiaráját vette fel, amit gyémántfülbevalókkal és egy fehér csipkeruhával viselt.
Nemrég még mindenkit sokkolt őszülő hajával, de rossz ruhaválasztásával is okozott néhány kellemetlen percet II. Erzsébetnek. Azonban egy jótékonysági esten megtört a jég, és úgy tűnik, Katalin tényleg ismét a régi.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top